Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: در جلسه با حضور رزم‌حسینی وزیر صمت آخرین وضعیت اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان بررسی شد که نتایج خوبی داشت. - اخبار استانها -

محمد‌مهدی زاهدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمان، اظهار داشت: جلسه پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان امروز عصر با حضور رزم‌حسینی وزیر صمت، زینی‌وند استاندار کرمان و جمعی از مسئولان در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این جلسه بحث‌های متعددی برای اجرایی شدن پتروشیمی در استان کرمان شد افزود: در نهایت بانک پاسارگاد اعلام کرد که حاضرند یک واحد پلی استال به ظرفیت 40 هزار تن احداث کنند که در مجموع حدود 250 میلیون دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در رابطه با پروژه اصلی پتروشیمی در کرمان که حدود دو میلیارد دلار هزینه دارد بانک پاسارگاد به تنهایی نمی‌تواند این پروژه را به نتجه برساند و باید سرمایه‌گذار جدید به پروژه وارد شود.

وی با اشاره به اینکه بانک پاسارگاد در حال حاضر حدود 67 درصد سهام این پروژه را دارد و در جلسه عنوان شد که برای اجرایی شدن پروژه اصلی پتروشیمی در استان کرمان بخشی از این سهام خود را واگذار کند گفت: مقرر شد که بانک پاسارگاد سهام خود را تا سقف 35 درصد کاهش و سرمایه‌گذار جدید به پروژه وارد شود.

زاهدی با بیان اینکه هر کدام از صنایع بزرگ استان اعلام آمادگی کنند بانک پاسارگاد حاضر به واگذاری سهام به آن شرکت و عملیاتی شدن پروژه را دارد خاطر‌نشان کرد: در جلسه مقرر شد آقای رزم‌حسینی وزیر صمت این موضوع را با صنایع بزرگ استان در میان گذاشته و مذاکرات لازم را انجام بدهد.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم هر دو این پروژه‌ها به موازات هم انجام شود و هر چه سریعتر شاهد عملیاتی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان باشیم افزود: البته مشکلات دیگری از جمله تامین آب برای پروژه‌ها وجود دارد که باید پیگیری‌های لازم انجام می‌شود و جای نگرانی از این بابت نیست.

‌صندوق توسعه ملی به تعهدش برای پروژه پتروشیمی کرمان عمل نکرداستاندار کرمان: پروژه پتروشیمی فجر کرمان تعطیل نشده استعدم افزایش سرمایه بانک عامل سبب معطل‌ماندن پروژه کارخانه پتروشیمی فجر کرمان شده است

به گزارش تسنیم پلی استال از ترمو پلاست‌های گرمانرم است که در پلاستیک‌‌های مهندسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نام‌های دیگر پلی استال می‌ توان به دل‌رین، هوستافرم، دراکن، سلکن و الترافرم اشاره کرد. رزین‌های پلی استال که به آن پلی اکسی متیل نیز می‌گویند، در صنایع مختلف از جمله کشاورزی، حمل و نقل، ساختمان و... کاربردهای گسترده‌‌ای دارد. صنایع الکتریکی و الکترونیکی بزرگترین بازار مصرف این ماده هستند؛ پلی استال‌ها در ساخت قطعات الکتریکی و الکترونیکی نظیر سوئیچ‌ها، تلفن، ماشین‌های اداری، دکمه‌های صفحه کلید کامپیوتر و پرینترها کاربرد دارند.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید این ماده را می‌توان از پتروشیمی‌های فعال داخل کشور تامین کرد. همچنین در کشور ما و در منطقه خاورمیانه، واحد تولید کننده پلی استال رزین وجود ندارد و تمامی نیازهای منطقه و ایران از طریق واردات از کشورهای اروپایی و چین تامین می‌شود. بنابراین به دلیل بی‌رقیب بودن این محصول، می‌توان یک بازار انحصاری ایجاد کرد.

به گزارش تسنیم در سفر وزیر صمت به استان کرمان و دیدار رزم‌حسینی با نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان، محمد‌مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد که جلسه امروز به همین منظور برگزار شده است.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان پتروشیمی در استان کرمان پروژه پتروشیمی فجر شدن پروژه پتروشیمی اجرایی شدن پروژه بانک پاسارگاد رزم حسینی وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور